POZOR!

Ta stran uporablja piškotke za pravilen prikaz in da se izboljša vaša uporabniška izkušnja.
Zato vas prosimo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
 Več o piškotkih!!     Se strinjam!

O podjetju


Podjetje Biroelektronika Velenje se je razvilo iz prodajalca registrskih blagajn do prodajalca PC blagajniških sistemov s programsko opremo, v zadnjem obdobju pa v podjetje s celovitimi rešitvami za vse, ki se ukvarjajo z maloprodajo (trgovina, gostinstvo, storitve, apartmaji, hoteli).

V poslovanju vsakega lokala (gostilne, bara, restavracije) je zelo pomemben nadzor in optimiziranje stroškov. Primerna informacijska podpora je za to nedvomno ključen element. V povezavi z dobro organiziranostjo in enostavnostjo uporabe omogoča, da zaposleni dosežejo večje delovne učinke. Po drugi strani pa primerna programska oprema zagotavlja tudi sistematično in sprotno zbiranje podatkov. Ti so osnova za pripravo pomembnih poslovnih informacij, ki jih lastniki in direktorji potrebujejo za učinkovit nadzor poslovanja ter za sprejemanje dobrih poslovnih odločitev.

V našem prodajnem programu na področju registrskih blagajn tržimo lasten programski paket BiroPOS davčna blagajna z materialnim knjigovodstvom in širok spekter strojne opreme za blagajniška mesta kot so CITIZEN, Motorola, Datalogic, PARTNER, POSIFLEX, Shuttle, Epson, STAR, Metapace za POS opremo, kot so POS tiskalniki, predali za denar, prikazovalniki za kupca, PC blagajne ''vse v enem'', LCD monitorji ''na dotik'' in osnovni nivo ročnih čitalcev črtne kode.

S svojimi izkušnjami in znanjem smo tako eden večjih ponudnikov strojne POS opreme Sloveniji, Za vso strojno opremo ponujamo podporo in servis tako v garancijskem roku kot izven njega.

V zadnjem obdobju dajemo poudarek izboljšanju celovite programske rešitve za majhne in srednje velike hotele in gostinske obrate.


Biroelektronika Velenje Bruno Podvinšek s.p. servis

Ponudba

Prosimo, iz menija izberite kategorijo, ki vas zanima.

Iz naše ponudbe

POS LCD Touch Monitor PARTNER PM-15
Termo trak 60x60x12